01-02-2017: Vacatures beschikbaar Lees meer Feestdagen 2017 Lees meer 26-02-2015: Nieuwe oppervlakte uitvoering standaard lengtes Lees meer Updated 08-12-2010 Key event list Preventie van radioactiviteit in Uddeholm producten Lees meer
News archive

Nieuwe oppervlakte uitvoering van onze voorbewerkte standaard 1030 mm lengtes

Omdat we overgaan van geslepen naar gefreesde uitvoering van het oppervlak van onze voorbewerkte standaard 1030 mm lengtes zal het aanzien anders zijn.

Onze investeringen in nieuwe “state of the art” freesmachines stellen ons in staat om dezelfde toleranties te bereiken als we voorheen met slijpen bereikten.

Frezen is een meer moderne en efficiëntere bewerking met vele voordelen, enkele voorbeelden hiervan zijn: het is milieuvriendelijker wanneer het wordt gedaan zonder het gebruik van koelvloeistof, de spanen zijn makkelijker af te voeren en te recyclen.

In onderstaande afbeelding ziet u het verschil tussen de geslepen en de gefreesde uitvoering, gefreesd wordt in het onderste gedeelte getoond. 

 

 

 

 

 

Voor onze standaard 1030 lengtes in UHB 11 en Formax zal de tolerantie van de dikte worden aangepast naar -0 tot 0,2 mm en de breedte van -0 tot 0,4 mm, de tolerantie spreiding zal worden verminderd van 0,25 mm tot 0,20 mm.

Dit zal een voordeel zijn voor onze klanten, omdat de grotere toegift voor deze producten meestal niet nodig is omdat deze kwaliteiten niet gehard worden.