01-02-2017: Vacatures beschikbaar Lees meer Feestdagen 2017 Lees meer 26-02-2015: Nieuwe oppervlakte uitvoering standaard lengtes Lees meer Updated 08-12-2010 Key event list Preventie van radioactiviteit in Uddeholm producten Lees meer
News archive

Bedrijven

 
Uddeholms AB

Uddeholms AB is het grootste productiebedrijf binnen Uddeholm. De staalfabriek is gevestigd in Hagfors, Zweden, en heeft circa 800 werknemers. The fabriek is opgericht in 1873.

De gebruikte productieprocessen bij Uddeholms AB zijn de conventionele en ESR processen. Er zijn ook wals en smeed faciliteiten.

http://www.uddeholm.com/


Uddeholm Machining AB

Uddeholm Machining AB is in 2001 ontstaan uit de samenvoeging van twee Uddeholm bedrijven om een betere service te kunnen verlenen op het gebied van het bewerken. Het bedrijf is gevestigd in Hagfors, Zweden, en heeft circa 125 werknemers.

Uddeholm Machining biedt een standaard voorgeslepen programma uit voorraad en klantspecifieke bewerkingen voor gereedschappen en producten.

http://www.uddeholm-machining.com/


Böhler-Uddeholm Powder Technology

Böhler-Uddeholm Powder Technology (BUPT) is de productie faciliteit voor PM producten binnen Böhler-Uddeholm. The fabriek is gevestigd in Kapfenberg, Oostenrijk, en heeft 24 werknemers. Er wordt sedert 1999 geproduceerd.

BUPT gebruikt gepatenteerde technieken om Superclean PM Tool Steel en snelstaal te produceren via atomisatie en Hot Isostatic Pressing (HIP).


Böhler-Uddeholm  Precision Strip AB

Böhler-Uddeholm Precision Strip is wereldwijd de nummer één in de poductie van hoogwaardig bandstaal.

Met al meer dan een eeuw ervaring in het koudwalsen heeft men een unieke competentie in bandstaalproductie. BU strip is gespecialiseerd in gecompliceerde combinaties van eigenschappen en nauwe toleranties.

http://www.uddeholm-strip.com/go