01-02-2017: Vacatures beschikbaar Lees meer Feestdagen 2017 Lees meer 26-02-2015: Nieuwe oppervlakte uitvoering standaard lengtes Lees meer Updated 08-12-2010 Key event list Preventie van radioactiviteit in Uddeholm producten Lees meer
News archive

REACH

Reach

Ter voorbereiding op de nieuwe juridische eisen, creëert Böhler Uddeholm een inventarisatie van substanties, waarbij bestaande informatie met betrekking tot toepassingen en blootstelling wordt verzameld, en waarbij de intrinsieke substantiegegevens vastgelegd worden.

Wij werken nauw samen met onze leveranciers om ons er zodoende van te verzekeren dat onze grondstoffen voldoen aan de REACH voorschriften en door hen zijn voorgeregistreerd en geregistreerd.

Hieronder valt ook het bieden van ondersteuning voor de toepassingen van onze klanten. Voor dit doel vervullen wij onze verantwoordelijkheid door onze grondstoffenleveranciers van voldoende informatie te voorzien voor de veiligheidsbeoordeling met betrekking tot het gebruik van onze producten. Hiermee streven wij er naar om een gestandaardiseerd, uitvoerbare procedure te bereiken en in overeenstemming te zijn met industriële organisaties zoals EUROFER en VDeh.

Daar waar wij verantwoordelijk zijn onder REACH voor de voorregistratie en registratie van substanties, als producent of importeur, zullen wij ze voorregistreren en registreren binnen de tijdslimiet gesteld door REACH om zodoende de continuïteit van leveringen te kunnen garanderen.

Verdere details met betrekking tot REACH bij Böhler Uddeholm kunt u vinden via onderstaande link:

http://www.voestalpine.com/group/en/group/reach

Bovenstaand statement is ook in pdf formaat te download via de link rechtsboven.

Mocht u vervolgens nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze lokale REACH manager.

REACH manager
Frank Hogenboom


Böhler Uddeholm B.V.
Isolatorweg 30-32
1014 AS  Amsterdam
Tel:       +31(0)20-5817 425
Fax:      +31 (0)20-581 7450
Email:   frank.hogenboom@bohler-uddeholm.comgo