01-02-2017: Vacatures beschikbaar Lees meer Feestdagen 2017 Lees meer 26-02-2015: Nieuwe oppervlakte uitvoering standaard lengtes Lees meer Updated 08-12-2010 Key event list Preventie van radioactiviteit in Uddeholm producten Lees meer
News archive

Wat we doen

Marketing strategie

Bij marketing is het essentieel dat de boodschap die men over wil brengen voor iedereen te begrijpen en te onthouden is. De Uddeholm groep heeft daarom gekozen voor de sleutelwoorden; "Vertrouwen en betrouwbaarheid".
Wij zijn meer dan slechts een bedrijf dat kwaliteitsproducten produceert, we zijn een zakenpartner, een betrouwbare producent en ontwikkelaar door de hele productieketen heen.

U kunt er van verzekerd zijn dat wij door de gehele keten aanwezig zullen zijn, van ontwikkeling tot eindproduct. Wanneer u Uddeholm vertrouwt met onze kwaliteitsproducten en uitstekende ondersteunende services, dan zal u daar uiteindelijk de vruchten van plukken. Met dank aan onze uitgebreide kennis van materialen en de bijbehorende toepassingen, tesamen met ons uitgebalanceerde productpakket, orderverwerking en afleverservices, kunnen we u voorzien van een totaalpakket met de focus op het eindproduct.

Neem contact met ons op, we zien er naar uit om van u te horen.

go