01-02-2017: Vacatures beschikbaar Lees meer Feestdagen 2017 Lees meer 26-02-2015: Nieuwe oppervlakte uitvoering standaard lengtes Lees meer Updated 08-12-2010 Key event list Preventie van radioactiviteit in Uddeholm producten Lees meer
News archive

Diensten

Tooling services

Tijd is geld. De tijd die u besteedt aan het zoeken naar capaciteit voor bewerken, het laten doen van een warmtebehandeling of andere diensten betekent verloren productie. Ons doel is ervoor te zorgen dat u nooit meer dan één opdracht hoeft te geven om het gereedschap te krijgen dat u wilt hebben. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot "One stop shopping".

Uddeholm biedt een compleet programma van diensten om gereedschappen te maken en te onderhouden, inclusief:

* Warmtebehandeling
* Oppervlaktebehandeling
* Bewerkingen zoals frezen, boren, slijpen etc.
* Lassen

Afhankelijk van de markt en gevraagde diensten, wordt de ondersteuning direct door Uddeholm zelf gedaan of door exclusieve partners.
Voor het lassen wordt een training van uw eigen personeel aangeboden samen met aanbevelingen betreffende technieken en te gebruiken las electrodes.


Onderhoud van gereedschappen

Eenvoudige maatregelen en reparaties kunnen de levensduur van uw gereedschappen aanzienlijk verbeteren. We helpen u de gereedschappen te onderhouden en te re-designen.go