01-02-2017: Vacatures beschikbaar Lees meer Feestdagen 2017 Lees meer 26-02-2015: Nieuwe oppervlakte uitvoering standaard lengtes Lees meer Updated 08-12-2010 Key event list Preventie van radioactiviteit in Uddeholm producten Lees meer
News archive

Kwaliteit

Download
Staal van Uddeholm wordt van oudsher geassocieerd met hoge kwaliteit. Continue verbeteringen zijn al tientallen jaren een essentieel onderdeel van ons werk. Als onze klant, kunt u er van verzekerd zijn dat elk individueel product dat wij leveren aan uw eisen voldoet.

Voor ons zit kwaliteit niet alleen in de eigenschappen van het materiaal, het is veel meer dan dat. Het bevat de totale waarde-ketting van grondstof tot gereed product voor de eindgebruiker.
Onze productiefaciliteiten zijn, uiteraard, volledig gecertificeerd volgens BS EN ISO 9000. Hierdoor zijn onze producten altijd te traceren.

Het toekennen van deze certificering bevestigt Uddeholm's lang-gevestigde reputatie op het gebied van kwaliteitscontroles en verbintenis tot continue verbetering. Ons kwaliteitssysteem, koppelt verschillende kwaliteitscontroles op een uniforme manier die voor iedereen herkenbaar is - van het eerste klantencontact tot de aflevering van het product -.

Klik op het download icoon voor de certificaten van zowel Uddeholm Tooling AB als Uddeholm Machining AB. Het gaat hierbij om het "Quality System" certificaat (SS-EN ISO 9001:2000) en het "Environmental Management System" certificaat (SS-EN ISO 14001:2004).


go