01-02-2017: Vacatures beschikbaar Lees meer Feestdagen 2017 Lees meer 26-02-2015: Nieuwe oppervlakte uitvoering standaard lengtes Lees meer Updated 08-12-2010 Key event list Preventie van radioactiviteit in Uddeholm producten Lees meer
News archive

Global Solutions

Global

Wereldwijde service overal waar onze gereedschapsstalen worden toegepast.

Voor klanten die productiefaciliteiten hebben in verschillende landen, bieden wij u de mogelijkheden van het “International Account Management” (IAM) aan. Dit behelst een globaal pakket van diensten voor multinationals. Ons wereldwijde netwerk van verkoopkantoren, in meer dan 100 landen, verzekeren u van locale ondersteuning, ongeacht waar de producten worden gemaakt of ontwikkeld.

We kunnen u internationale ondersteuning en/of klantspecifieke kostenbesparende oplossingen bieden. Waarbij we er naar streven om alle schakels in de keten: gereedschapsgebruiker en de eindklant te ondersteunen in hun behoefte voor ondersteuning op een internationale basis.

Het IAM programma betreft niet alleen de zorg dat de gereedschapmaker wordt voorzien van Uddeholm gereedschapsstaal, maar betreft ook het opbouwen van een vertrouwensbasis en de daarbij horende relatie, door een servicegarantie.

We vormen gespecialiseerde teams van gedreven deskundigen die samenwerken met multinationals waarbij de aandacht ligt bij uitdagingen zoals doorlooptijden, productiekwaliteit en aantallen, kosten van het te produceren onderdeel en communicatie.

Wilt u meer weten neemt u dan contact op met ons kantoor.go